PRIVAATSUSTINGIMUSED

    1. Porceland veebipoe isikuandmete vastutav töötleja on Parukapood OÜ, registrikood 14166885, aadress Narva mnt 13,  Tallinn, Harjumaa, telefon  +372 55661884 ja e-post info@porceland.ee
    2. Porcland.ee e-pood kasutab Kliendi poolt sisestatud isikuandmeid (sh nimi, telefoninumber, aadress, e-maili aadress, pangarekvisiidid) ainult tellimuse töötlemiseks ning kauba Kliendile saatmiseks.

    3. Porceland.ee edastab isikuandmeid veoteenust pakkuvale ettevõtetele selleks, et kohale toimetada kaupa.
    4. Klient privaatsuspoliitika tähenduses on igaüks, kes ostab andmetöötleja kodulehelt kaupu või teenuseid.
    5. Lisaks eeltoodule on andmetöötlejal õigus koguda kliendi kohta andmeid, mis on kättesaadavad avalikes registrites.
    6. Andmesubjekt privaatsuspoliitika tähenduses on klient või muu füüsiline isik, kelle isikuandmeid andmetöötleja töötleb.
    7. Isikuandmete säilitamise maksimaalne aeg – vastavalt seaduses nimetatud tähtaegadele
    8. Andmetöötleja säilitab andmesubjektide andmeid sõltuvalt töötlemise eesmärgist, kuid mitte kauem kui 7 aastat
    9. Müüja rakendab kõiki mõistlikke meetmeid töödeldavate isikuandmete kaitseks. Juurdepääs isikuandmete muutmiseks ja töötlemiseks on ainult selleks volitatud isikutel ning kõikide veebilehe külastajate isikuandmeid käsitletakse kui konfidentsiaalset informatsiooni.
    10. Porceland.ee saadab uudiskirju ning pakkumisi Kliendi e-maili aadressile ainult juhul, kui Klient on selleks avaldanud soovi sisestades veebilehel e-kirja aadressi ning andnud teada oma soovist otsepostituse teadete saamiseks. Kliendil on igal ajal võimalik loobuda e-postile saadetavatest pakkumistest ja uudiskirjadest järgides pakkumisi sisaldava e-kirjas toodud juhiseid või teavitades meid meili teel

    11. Porceland.ee edastab isikuandmed volitatud töötlejatele:
      • Itella
      • Swedbank
      • SEB
      • LHV
      • Maksekeskus
      • Parukapood OÜ edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Maksekeskus AS-ile. Makseid vahendab Maksekeskus AS.

    12.  Andmesubjekti õigused

      12.1 Andmesubjektil on õigus saada ligipääs oma isikuandmetele ning nendega tutvuda.

      12.2. Andmesubjektil on õigus saada informatsiooni tema isikuandmete töötlemise kohta.

      12.3. Andmesubjektil on õigus täiendada või parandada ebatäpseid andmeid.

      12.4. Kui andmetöötleja töötleb andmesubjekti isikuandmeid andmesubjekti nõusoleku alusel, siis on andmesubjektil õigus igal ajal nõusolek tagasi võtta.

      12.5. Andmesubjekt saab õiguste teostamiseks pöörduda e-poe klienditoe poole aadressil porcelandeesti@gmail.com


      12.6. Andmesubjektil on oma õiguste kaitseks võimalik esitada kaebus Andmekaitse Inspektsioonile.

      13. Lõppsätted

      13.1. Käesolevad andmekaitsetingimused on koostatud kooskõlas Euroopa Parlamendi ja nõukogu määrusega (EL) nr 2016/679 füüsiliste isikute kaitse kohta isikuandmete töötlemisel ja selliste andmete vaba liikumise ning direktiivi 95/46 / EÜ kehtetuks tunnistamise kohta / EÜ (isikuandmete kaitse üldmäärus), Eesti Vabariigi isikuandmete kaitse seadusega ning Eesti Vabariigi ja Euroopa Liidu õigusaktidega.

      13.2. Andmetöötlejal on õigus andmekaitsetingimusi osaliselt või täielikult muuta, teavitades andmesubjekte muudatustest kodulehe www.porceland.ee kaudu .